Motorcsónak bérlés a Dunakanyarban.

16 000 Ft / 30 perc

Motrocsónak bérlés kapitánnyal

Ismerd meg a Dunakanyar látnivalóit a vízről, vagy csak simán mozogj méltó módon a környék jó strandjai és kocsmái között! A 6 méter hosszú, 60 LE Honda motorral szerelt, 70 km/h maximális sebességű motorcsónakjainkban egyszerre 5-en fértek el.

Elmenni Esztergomba kávézni? Dub party a Nomád Bárban? Sokáig tart Nagymaroson a buli és nem tudod hogy jutsz haza a túlparti nyaralódba? Dunabogdányban vagy, de a haverok Zebegényben isznak? Lecsurognál estefele a komákkal Szentendrére a Kacsakőbe némi fröccs társaságában? Elszívnál egy nyugodt pipát az esti tükörvizen?

Visegrád, Nagymaros, Kismaros, Kisoroszi, Kismaros, Verőce, Dunabogdány helyiségeknél tudsz beszállni a hajóba. A fetrengés babzsákokon történik.

Ha nálad van a hajós jogsid és még látsz, tolhatsz egy kövéret.


Egyéni útvonal

16 000 Ft / 30 perc


Ez nem hivatásos személyszállítás, hanem közös baráti hajózás a Dunakanyarban, amit minden a hajó fedélzetére lépő személy automatikusan elfogad! A kapitány részére átadott összeggel hozzájárultok a közös élmény olyan költségeihez, mint üzemanyag, hajó amortizációja, szervize, tárolása.


Az élményen, kényelmen túl sok esetben olcsóbb és gyorsabb velünk utazni, mint saját autóval kompot és parkolást fizetgetve.


A program időjárás függő, hajózható idő esetén május 1. és augusztus 31. között minden nap 8:00-22:00 óra között elérhető.


A hajó a Hajózási Szabályzatban előírt életmentő és egyéb felszerelésekkel fel van szerelve. Az úton mindenki a saját felelősségére vesz részt!


%d blogger ezt szereti: